Til FDF'ere og spejdere

Hardsyssel er DIN efterskole

Hardsyssel Efterskole har sit bagland i FDF og KFUM-Spejderne. Vi tilbyder hvert år en række arrangementer for både børn, unge og ledere.

Vi har ansat fire, snart fem, Giv-et-år-medarbejdere, som alle er aktive FDFere eller spejdere. De hjælper med at udvikle og afholde arrangementerne for og med baglandet.

Her i værtøjskassen har vi samlet alle de oplysninger, du har brug for.

Kursus for KFUM-Spejdere og FDF'ere lørdag 11. marts 2017

Nak & Æd

Nak & Æd er et kursus for seniorer, ledere og rovere fra KFUM-Spejderne og de øvrige spejderkorps i Danmark.

Kurset foregår på Hardsyssel Efterskole og giver dig masser af god viden og erfaring med hjem til arbejdet i gruppen.

Kom med din leder- og/eller seniorgruppe og oplev det tætte og lærerige fællesskab omkring bålet:

• Lær at slagte det, du skal spise
  • Lær af lav 3 retter mad over bål
  • Hyg jer sammen

Kurset er arrangeret af Hardsyssel Efterskole og tilskudsberettiget efter reglerne for kursustilskud fra kommunen.

Tilmeldingsfristen er 20. februar 2017.

Gruppevis tilmelding og betaling

Efterår og forår

Få besøg af Giv-et-år medarbejdere

De fem Giv-et-år-medarbejderne på Hardsyssel - Emma, Kristian, Emil, Kåre og Line - tilbyder også at komme rundt til kredse og grupper for at holde væbner/seniormøder og spejdermøder.

Du kan kontakte Giv-et-år-medarbejderne på geaa@hardsyssel.dk og høre om jeres muligheder.

Målrettede nyheder

Få direkte besked

Skolen udsender en særlig nyhedsmail direkte til baglandet, når der er relevant nyt at fortælle. Alle FDF-ledere og spejderledere kan tilmelde sig og få nyhedsmailen tilsendt direkte til dig selv.

Modtager du ikke nyhedsmailen, kan du tilmelde dig her: Bestil nyhedsmail til baglandet

Du kan også læse de forskellige nyhedsmail her, efterhånden som vi sender dem:

Fortæl om Efterskolernes Dag

Hent en indbydelse til de unge

En række FDF-kredse og KFUM-Spejdergrupper får hvert år i august tilsendt en pakke med indbydelser til bl.a. Efterskolernes Dag til uddeling blandt elever i 7., 8. og 9. klasse i kredsen/gruppen.

Næste Efterskolernes Dag er søndag 24. september 2017.

Når indbydelsen er klar, vil den også ligge klar til download her.

27. - 28. oktober 2017

Bål & Ballade

Fra fredag 27. oktober hen under aften til lørdag 28. oktober 2017 er der Bål & Ballade på Hardsyssel Efterskole.

Bål & Ballade er et forrygende arrangement for børn i 3. - 4. klasse fra både FDF og Spejderne. (Pilte og Ulveunger)

Her laver vi forskellige aktivititer med bål og nyder ellers lejrlivet og hinandens selskab.

Indbydelse, plakat og lederbrev bliver sendt til udvalgte FDF-kredse og KFUM-Spejdergrupper i august 2017. Samtidig vil materialet være klar til download her.

28. oktober 2017

Børnefestival, BØF

Den sidste lørdag i oktober holder vi traditionen tro børnefestivalen BØF på Hardsyssel Efterskole. En forrygende dag for de mindste i FDF (puslinge og tumlinge). Næste gang er lørdag 28. oktober 2017.

Dagen byder på sjove aktiviteter rundt om på skolen og en stor fælles børnegudstjeneste.