Vi gør det nemmere at vælge efterskole i 2017

Tag dine forældre med til Hardsyssel

Overvejer du at tage på efterskole i 8., 9. eller 10. klasse så besøg os og find ud af, om Hardsyssel Efterskole er noget for dig.

Hardsyssel Efterskole er en bred efterskole med noget for enhver smag. Vi går i dybden, men har også plads til dig, som ikke allerede er verdensmester til det hele. Her bliver du god til at være dig.

Overvejer du, om Hardsyssel Efterskole kunne være noget for dig, så er det er det en god ide at besøge os sammen med dine forældre. Kom og oplev atmosfæren, mød lærere og forstander og snak med eleverne. Få svar på alle spørgsmål i ro og mag.

I er meget velkomne til at besøge os, når det passer jer.

Book herunder - så ringer vi til jer inden for 24 timer.

Find vej til skolen

OBS! Når du besøger Hardsyssel Efterskole, får du udleveret en kupon og kan deltage i lodtrækningen om et gratis efterskoleophold.

Book dit besøg her