Skolestart 2017-2018

Vi ses lørdag 12. august

Første skoledag i det nye skoleår er lørdag 12. august 2017.

Programmet for dagen er:

Kl. 11.00:
Elever, som gik på skolen sidste år, ankommer, (2. års elever)

Kl. 14.00:
Alle helt nye elever ankommer og finder sig tilrette på værelser og sysler.

Kl. 15.00:
Fælles velkomst i Teatersalen med sange og velkomsttale.

Kl. 15.30:
Sysseltid med forældre - præsentation af hinanden og svar på spørgsmål.

Kl. 16.00
Kaffe og kage i spisesalen. Mulighed for at aflevere lommepenge i elevbanken og evt. medicin på kontoret.

Kl. 17.00
Farvel til forældrene.

Se mere

Pakkeliste

Det skal elverne have med

Til nye elevers aften i maj udleverede vi en pakkeliste, som er en oversigt over det, eleverne skal medbringe, når de begynder på Hardsyssel Efterskolen.

Du kan også finde pakkelisten lige her.

Vi vil gerne se forældrene på skolen fredag 18. august

Sådan gik den første uge

Når eleverne har været her i en uge, vil vi gerne invitere alle forældre til et hyggeligt arrangement på skolen fredag 18. august 2017 kl. 17.00 til ca. 20.00

Her skal vi bl.a. høre et kor og sammen se billeder fra den første uge på skolen.

Kl. 17.00:
Vi mødes i Teatersalen. Sådan gik den første uge.

Kl. 18.00:
Aftensmad for elever, forældre og ansatte.

Kl. 19.00:
Foredrag om ungdomskultur og alkohol. Herefter orientering og debat om elevarrangerede fester.

Ca. kl. 20.00:
Farvel og tak - og god weekend.

Vores erfaring er, at mange elever har brug for at komme hjem på weekend efter den første uge.

Af hensyn til køkkenet, vil vi gerne vide, hvor mange I kommer og spiser med. Aftensmaden koster 50 kr. pr. person, og I kan booke plads og betale med Dankort lige her

Se mere

Skolens ABC

Alle praktiske oplysninger

I folderen "Skolens ABC" finder du alle de praktiske oplysninger, du som forælder har brug for, når dit barn skal på Hardsyssel Efterskole.

Alle har fået folderen udleveret til "Nye elevers dag" i maj, men mangler du et eksemplar, kan du altid få den på skolens kontor. Du kan også downloade den her:

Nyhedsmails

Følg med i livet på skolen

Skolen udsender en nyhedsmail til nuværende forældre cirka en til to gange hver måned - alt efter, om der vigtigt nyt af fortælle.

Modtager du ikke nyhedsmailen, kan du tilmelde dig her: Bestil nyhedsmail til forældre

Du kan også læse de forskellige nyhedsmail her, efterhånden som vi sender dem:

14.08.2017: SÅ er vi i gang

22.06.2017: Info til nye forældre om skolestarten i august

Når I tilmelder en elev

Tilmeldingsgebyr

Når du tilmelder dit barn som elev på Hardsyssel Efterskole skal du betale et tilmeldingsgebyr på 1.000 kr.

Her er en hurtig adgang til betaling af gebyret:

I god tid før skolestart

Depositum

I god tid før skolestart opkræver skolen et depositum på 2.500 kr.

Depositummet dækker individuelle udgifter, der ikke er med i skolepengene: Sangbøger, elevtøj, gymnastikdragt, skader og lign. Evt. merforbrug bliver opkrævet særskilt. Evt. overskud bliver udbetalt ved skoleårets afslutning.

Skolen betaler ikke depositum tilbage ved evt. framelding fra skolen inden skolestart.

Du kan betale depositum lige her: