Om Hardsyssel

Velkommen til din nye efterskole

Et år på Hardsyssel Efterskole bliver et år som ingen andre. Du kan gå her i 8., 9. og 10. klasse.

Hvis du overvejer at tage på efterskole i 8., 9. eller 10. klasse, må du ikke undlade at overveje Hardsyssel Efterskole, der ligger i Vejrum mellem Struer og Holstebro.

Vi er en boglig efterskole, som har fokus på, at du skal lære noget. Men vi er meget mere end det. Vi er også en skole, hvor du har lov til at komme som den du er - og blive til den, du gerne vil være. Her udvikler du dig både fagligt og personligt i et godt samspil med andre elever og dygtige lærere.

Du skal blot kaste dig ud i efterskolelivet i det tempo, som passer dig. Så får du til et fedt år - eller to - som med garanti får stor betydning for resten af dit liv.

Sådan bor vi

I får jeres egen lille lejlighed

På Hardsyssel bor du på værelse med én anden, og I er kun to om hvert badeværelse.

Værelserne på Hardsyssel Efterskole er en god oplevelse i sig selv.

Som elev bor du på værelse sammen med èn anden elev. Der er et badeværelse til hver værelse, så I er kun to til at dele badeværelset.

Alle værelser ligger i et "Syssel". Et syssel er en lille lejlighed med tre eller fem værelser. I lejligheden er der en fælles stue og et tekøkken. Ren hygge.

Sådan er undervisningen

Du får en varieret skoledag

God undervisning i klassen + Spændende linjefag = Suveræn skoledag.

Når du går på efterskole, har du fag lige som du kender det fra folkeskolen. Men det er alligevel noget helt andet at gå på efterskole. Undervisningen er varieret og ud over de almindelige fag, har du både linjefag og valgfag, inden for det, der interesserer dig allermest. Samtidig er du sammen med dine kammerater 24-7, og det betyder ganske meget for sammeholdet. Udover at du bliver dygtigere rent fagligt, udvikler du dig også personligt, når du er elev på Hardsyssel Efterskole.

Vi tager på tre ture og rejser

Du får flere oplevelser

Lejrskole i Danmark og udenlandsrejse er med i prisen.

På Hardsyssel Efterskole tager vi på lejrskole i begyndelsen af skoleåret og på en uges rejse med linjen hvert forår. Outdoor-linjen tager til f.eks. Schweitz. Sports-linjen tager til f.eks. De Kanariske Øer, mens Musik og Film rejser til f.eks. London. Turene og rejserne koster ikke ekstra.

Bestil VIP-pakke

Er du interesseret i skolen, kan du bestille en VIP-pakke med særligt indhold.

Bestil pakke

Book her

Outdoor

Skolen er tilgængelig for alle

Har du et handicap?

Hardsyssel Efterskole har plads til omkring fem elever med handicap.

På Hardsyssel Efterskole har vi plads til alle - også hvis du har et bevægelseshandicap, som betyder, at du bruger kørestol.

Vi har indrettet skolen, sådan at du kan komme rundt overalt, og vi har et par lejligheder, som er indrettet til særligt til elever med handicap. Her bor både elever med og uden handicap.

Som elev med handicap bor du på værelse med en elev, som ikke har handicap. På syslet - som vores lejligheder hedder - er der tre værelser. På et af de andre værelser bor typisk også en elev med handicap.

Elever med handicap deltager på lige fod med øvrige elever så vidt, det overhovedet er muligt.

Skolens ansatte