Til FDF'ere og spejdere

Hardsyssel er DIN efterskole

Hardsyssel Efterskole har sit bagland i FDF og KFUM-Spejderne. Vi tilbyder hvert år en række arrangementer for både børn, unge og ledere.

Vi har ansat to Giv-et-år-medarbejdere, som begge er aktive FDFere eller spejdere. De hjælper med at udvikle og afholde arrangementerne for og med baglandet.

Her i værtøjskassen har vi samlet alle de oplysninger, du har brug for.

27. - 28. oktober 2017

Bål & Ballade

Fra fredag 27. oktober hen under aften til lørdag 28. oktober 2017 er der Bål & Ballade på Hardsyssel Efterskole.

Bål & Ballade er et forrygende arrangement for børn i 3. - 4. klasse fra både FDF og Spejderne. (Pilte og Ulveunger)

Her laver vi forskellige aktivititer med bål og nyder ellers lejrlivet og hinandens selskab.

I år skal du som leder selv downloade og printe indbydelsen, som du finder lige her. Husk at tilføje børnenes pris samt afgang- og ankomsttider på hver indbydelse inden uddeling.

28. oktober 2017

Børnefestival, BØF

Den sidste lørdag i oktober holder vi traditionen tro børnefestivalen BØF på Hardsyssel Efterskole. En forrygende dag for de mindste i FDF (puslinge og tumlinge). Næste gang er lørdag 28. oktober 2017.

Dagen byder på sjove aktiviteter rundt om på skolen og en stor fælles børnegudstjeneste.

Efterår og forår

Få besøg fra Hardsyssel

De to Giv-et-år-medarbejderne på Hardsyssel - Line Lund Udengaard og Kirstine Ebbensgaard - tilbyder også at komme rundt til kredse og grupper for at holde væbner/seniormøder og spejdermøder, når det er muligt.

Du kan kontakte Giv-et-år-medarbejderne på geaa@hardsyssel.dk og høre om jeres muligheder.

I kan også få besøg af forstander Rolf Sanderhoff til et ledermøde, hvor han kan holde et oplæg om unge og FDFs muligheder for at spille en rolle i de unges liv.

Du kan kontakte Rolf på rs@hardsyssel.dk.

Målrettede nyheder

Få direkte besked

Skolen udsender en særlig nyhedsmail direkte til baglandet, når der er relevant nyt at fortælle. Alle FDF-ledere og spejderledere kan tilmelde sig og få nyhedsmailen tilsendt direkte til dig selv.

Modtager du ikke nyhedsmailen, kan du tilmelde dig her: Bestil nyhedsmail til baglandet

Du kan også læse de forskellige nyhedsmail her, efterhånden som vi sender dem: