87 % af vores elever og 96 % af forældrene synes, at Hardsyssel er enten god, meget god eller ligefrem suveræn!

Overvejer du efterskole næste år?

Kom og besøg os!

Kom og mærk stemningen på Hardsyssel og få et indblik i vores hverdag og snak med elever på skolen.

Leder du efter den helt rigtige efterskole?

Vi holder Åbent Hus cirka en gang om måneden - næste gang er onsdag 10. juni. Til åbent hus kan du snakke med vores lærere og nuværende elever, og du skal naturligvis se, hvordan vi bor og alle vores klasselokaler, teatersal, salen, udearealer – og alt det andet, der gør Hardsyssel til et specielt sted at være. Vi har ledige pladser i 8., 9. og 10. klasse til næste skoleår.

Åbent Hus 2020

• Onsdag d. 10. juni klokken 19.00 - 21.00
  • Lørdag d. 20. juni klokken 13.00 - 15.00

Vi vil gerne, at du tilmelder dig Åbent Hus - så vi ved, hvormange der kommer, og så vi bedre kan planlægge aftenen. I bestemmer selv hvornår I kommer inden for tidsrummet.

En skole for alle

Hardsyssel Efterskole er en bred efterskole med fag for enhver smag. Vi går i dybden, men vi har også plads til dig, som ikke allerede er verdensmester til det hele. På Hardsyssel er der plads til at du kan være DIG midti fællesskabet.

87,1 % af vores unge synes, at Hardsyssel er enten god, meget god eller ligefrem suveræn, og hele 96 % af forældrene til elever her synes det samme. Det viser en undersøgelse, som vi har lavet blandt vores elever og forældre i foråret 2018.

Vil du vide mere? Så ring til os på 97 46 47 33.

Vi glæder os til at møde dig :-)

Find vej til skolen

Book dit besøg til Åbent Hus

Vi vil meget gerne vide, hvor mange der kommer til vores Åbent Hus arrangementer, så vi kan planlægge bedst muligt.

Brug formularen herunder, eller skriv direkte til vores forstander, Jonas, på forstander@hardsysselefterskole.dk. Vi glæder os til at se dig!

Vælg en dato

Bestil brochure

Få Hardsyssels vigtigste informationer med posten - og glæd dig også til en lille gave.

Bestil brochure

Begynd her