Kom og mærk stemningen på Hardsyssel og få et indblik i vores hverdag og snak med elever på skolen.

Leder du efter den helt rigtige efterskole?

Den bedste måde til at afgøre om efterskolen er den rette for dig, er at komme og besøge os sammen med dine forældre. Vi har arrangeret en lang række af Åbent Hus arrangementer i løbet af efteråret, så vi kan imødekomme så mange som muligt og samtidige overholde restriktionerne. Hvis der ikke er en dag, der passer dig, så er du velkommen til at kontakte os og aftale en individuel rundvisning.

Når du besøger os kan du snakke med vores lærere og nuværende elever og stille en masse spørgsmål, og du skal naturligvis se, hvordan vi bor og alle vores klasselokaler, teatersalen, hallen, udearealer – og alt det andet, der gør Hardsyssel til et specielt sted at være.

1-1 online rundvisning og snak

Som erstatning for Efterskolernes Dag laver vi i stedet enkeltvise, virtuelle rundvisninger i tidsrummet 13-16 søndag d. 27.september. Her vil I blive budt velkommen af vores forstander Jonas, hvorefter en elev vil vise rundt på skolen inden, at I afslutningsvis får en lærer på skærmen, som kan fortælle mere om skolen og svare på spørgsmål.

Book din tid ved at sende en mail til tilmeld@hardsyssel.dk eller ring til kontoret på 97 46 47 33.

Åbent Hus 2020

• Tirsdag d. 29. september kl. 19-20 (OPTAGET)
  • Tirsdag d. 29. september kl. 20-21
  • Søndag d. 4. oktober kl. 14-15 (OPTAGET)
  • Søndag d. 4. oktober kl. 15-16 (OPTAGET)
  • Søndag d. 4. oktober kl. 16-17 (OPTAGET)
  • Søndag d. 4. oktober kl. 17-18 (NETOP TILFØJET)
  • Tirsdag d. 20. oktober kl. kl. 19-20 (OPTAGET)
  • Tirsdag d. 20. oktober kl. 20-21 (OPTAGET)
  • Lørdag d. 24. oktober kl. 13-14
  • Lørdag d. 24. oktober kl.  14-15
  • Mandag d. 7. december kl. 19-20
  • Mandag d. 7. december kl. 20-21

Det er vigtigt, at I tilmelder jer Åbent Hus, så vi kan holde styr på antallet af besøgende.