Tag dine forældre med

Besøg Hardsyssel til Åbent Hus 10. januar 2018

Overvejer du at tage på efterskole i 8., 9. eller 10. klasse? Kom og besøg os og find ud af, om Hardsyssel Efterskole er noget for dig.

Vi holder Åbent Hus stort set hver måned – næste gang du kan besøge os er onsdag 10. januar på Efterskolernes Aften klokken 18 – 21.

Du kan også besøge os tirsdag 6. februar, onsdag 7. marts og tirsdag 10. april fra klokken 19 - 21.

Når I besøger os, viser vi rundt og fortæller mere om både hverdagen, linjerne, valgfagene og alt det andet, der gør et efterskoleår på Hardsyssel til noget helt særligt.

Hardsyssel Efterskole er en bred efterskole med fag for enhver smag. Vi går i dybden, men har også plads til dig, som ikke allerede er verdensmester til det hele. Her bliver du god til at være dig sammen med andre.

Er det bedre en anden dag?

Kan du ikke besøge Hardsyssel Efterskole, når vi holder Åbent Hus, skal du bare bede os ringe til dine forældre og aftale en dag, der passer jer bedre. Vi er klar til at vise dig og din familie rundt og fortælle om vores skole, når det passer jer.

Vi glæder os til at møde dig.

Find vej til skolen

OBS! Når du besøger Hardsyssel Efterskole, får du udleveret en kupon og kan deltage i lodtrækningen om et gratis efterskoleophold.

Book dit besøg her