Kom og mærk stemningen på Hardsyssel og få et indblik i vores hverdag og snak med elever på skolen.

Leder du efter den helt rigtige efterskole?

Den bedste måde til at afgøre om efterskolen er den rette for dig, er at komme og besøge os sammen med dine forældre. Vi har arrangeret en lang række af Åbent Hus arrangementer i løbet af efteråret, så vi kan imødekomme så mange som muligt og samtidige overholde restriktionerne. Hvis der ikke er en dag, der passer dig, så er du velkommen til at kontakte os og aftale en individuel rundvisning.

Når du besøger os kan du snakke med vores lærere og nuværende elever og stille en masse spørgsmål, og du skal naturligvis se, hvordan vi bor og alle vores klasselokaler, teatersalen, hallen, udearealer – og alt det andet, der gør Hardsyssel til et specielt sted at være.

Åbent Hus 2020

• Mandag d. 7. december kl. 19-21 (FÅ PLADSER)
  • Søndag d. 10. januar kl. 13-16 (Linjefag aktive)
  • Tirsdag d. 26. januar kl. 19-21