Kom og mærk stemningen på Hardsyssel og få et indblik i vores hverdag og snak med elever på skolen.

Leder du efter den helt rigtige efterskole?

Den bedste måde til at afgøre om efterskolen er den rette for dig, er at komme og besøge os sammen med dine forældre. Vi afholder løbende Åbent Hus arrangementer og aftaler også individuelle besøg.

Når du besøger os kan du snakke med vores lærere og nuværende elever og stille en masse spørgsmål, og du skal naturligvis se, hvordan vi bor og alle vores klasselokaler, teatersalen, hallen, udearealer – og alt det andet, der gør Hardsyssel til et specielt sted at være.

Åbent Hus 2020

• Tirsdag d. 8. september kl. 19-21.
  • Tirsdag d. 20. oktober kl. 19-21.
  • Mandag d. 7. december kl. 19-21.

Vi vil gerne, at I tilmelder jer Åbent Hus - så vi ved, hvormange der kommer, og så vi bedre kan planlægge aftenen. I bestemmer selv hvornår I kommer inden for tidsrummet.

En skole for alle

Hardsyssel Efterskole er en bred efterskole med fag for enhver smag. Vi går i dybden, men vi har også plads til dig, som ikke allerede er verdensmester til det hele. På Hardsyssel er der plads til at du kan være DIG midti fællesskabet.

87,1 % af vores unge synes, at Hardsyssel er enten god, meget god eller ligefrem suveræn, og hele 96 % af forældrene til elever her synes det samme. Det viser en undersøgelse, som vi har lavet blandt vores elever og forældre i foråret 2018.

Vil du vide mere? Så ring til os på 97 46 47 33.

Vi glæder os til at møde dig :-)

Find vej til skolen