87 % af vores elever og 96 % af forældrene synes, at Hardsyssel er enten god, meget god eller ligefrem suveræn!

Overvejer du efterskole næste år?

Kom og se og mærk efterskolelivet

Drømmer du om at komme på efterskole næste år? Kom og besøg os, og find ud af, om Hardsyssel Efterskole er noget for dig.

Leder du efter den helt rigtige efterskole? Kom og mærk stemningen på hardsyssel. Vi viser dig gerne vores dejlige skole. Vi holder Åbent Hus cirka en gang om måneden - men du kan også altid ringe eller skrive til os, så finder vi en dag, du og dine forældre kan besøge skolen - lige når det passer jer. Se datoerne for Åbent Hus i år lidt længere nede på siden.

Når du besøger os, kan du snakke med vores dygtige og engagerede lærere og nuværende elever, og du skal naturligvis se, hvordan vi bor og alle vores klasselokaler, salen, udearealer – og alt det andet, der gør Hardsyssel til et specielt sted at være.

Tilmeld dig i fomularen lidt længere nede på siden.

Kun få pladser

Vi har stadig pladser tilbage i 8., 9. og 10. klasse til næste skoleår. Slå til nu, hvis du vil have en plads. Ring eller skriv til os, så finder vi en dag, der passer dig og din familie. Vi glæder os til at møde dig.

Åbent Hus 2020

• Efterskolernes Aften onsdag 8. januar klokken 18.00 - 21.00
  • Onsdag 29. januar klokken 19.00 - 21.00
  • Tirsdag 25. februar klokken 19.00 - 21.00
  • Mandag 23. marts klokken 19.00 - 21.00
  • Onsdag 15. april klokken 19.00 - 21.00
  • Mandag 18. maj klokken 19.00 - 21.00
  • Onsdag 10. juni klokken 19.00 - 21.00

En skole for alle

Hardsyssel Efterskole er en bred efterskole med fag for enhver smag. Vi går i dybden, men vi har også plads til dig, som ikke allerede er verdensmester til det hele. Her bliver du god til at være dig sammen med andre.

87,1 % af vores unge synes, at Hardsyssel er enten god, meget god eller ligefrem suveræn, og hele 96 % af forældrene til elever her synes det samme. Det viser en undersøgelse, som vi har lavet blandt vores elever og forældre i foråret 2018.

Vil du vide mere? Så ring til os på 97 46 47 33.

Vi glæder os til at møde dig :-)

Book besøg

Find vej til skolen

Book dit besøg til Åbent Hus

Giv os besked om, at du kommer til Åbent Hus - så kan vi nemmere planlægge dit besøg :-) Når du besøger os, viser vi rundt og fortæller om både hverdagen, linjerne, valgfagene og alt det andet, der gør et efterskoleår på Hardsyssel til noget helt særligt.

Brug formularen herunder, eller skriv direkte til vores forstander Jonas på forstander@hardsysselefterskole.dk. Vi glæder os til at se dig!

Vælg en dato

Bestil brochure

Få Hardsyssels vigtigste informationer med posten - og glæd dig også til en lille gave.

Bestil brochure

Begynd her