Skal du have en af de 8 sidste pladser?

Brug en time hos os - og se dit nye efterskoleliv

Overvejer du at tage på efterskole i 8., 9. eller 10. klasse? Kom og besøg os og find ud af, om Hardsyssel Efterskole er noget for dig - vi har 8 pladser tilbage til næste skoleår.

Vi holder Åbent Hus stort set hver måned - vi har dog holdt dette skoleårs sidste Åbent Hus. Næste gang vi holder Åbent Hus er derfor til Efterskolernes Dag 30. september.

Vi har plads til dig

Vi har 8 pladser tilbage til næste skoleår! Kom forbi os - mærk stemningen, og se hvordan dit næste år kan blive.

Når du besøger os, viser vi rundt og fortæller mere om både hverdagen, linjerne, valgfagene og alt det andet, der gør et efterskoleår på Hardsyssel til noget helt særligt.

Hardsyssel Efterskole er en bred efterskole med fag for enhver smag. Vi går i dybden, men vi har også plads til dig, som ikke allerede er verdensmester til det hele. Her bliver du god til at være dig sammen med andre.

87,1 % af vores unge synes, at Hardsyssel er enten god, meget god eller ligefrem suveræn, og hele 96 % af forældrene til elever her synes det samme. Det viser en undersøgelse, som vi har lavet blandt vores elever og forældre i foråret 2018.

Vil du vide mere? Så ring til os på 97 46 47 33

Vi glæder os til at møde dig :-)

Ja tak, jeg vil se mit nye efterskoleliv

Find vej til skolen

Pssst: Når du besøger Hardsyssel Efterskole, får du udleveret en kupon og kan deltage i lodtrækningen om et gratis efterskoleophold.

Besøg os en anden dag

Hvis du og dine forældre ikke har mulighed for at besøge os til Åbent Hus, er I altid velkomne til at besøge os en anden dag, som vi aftaler. Udfyld blot formularen her, så ringer vi jer op og laver en aftale.

Bestil brochure

Få Hardsyssels vigtigste informationer med posten - og glæd dig også til en lille gave.

Bestil brochure

Begynd her