87 % af vores elever og 96 % af forældrene synes, at Hardsyssel er enten god, meget god eller ligefrem suveræn! 

Overvejer du efterskole næste år?

Kom og se og mærk efterskolelivet

Drømmer du om at komme på efterskole næste år? Kom og besøg os og find ud af, om Hardsyssel Efterskole er noget for dig. Vi holder Åbent Hus cirka en gang om måneden - eller du kan kigge forbi os, når det passer dig og din familie.

VIGTIG INFO VEDRØRENDE ÅBENT HUS 

På Hardsyssel Efterskole følger vi sundhedsmyndighedernes anbefalinger vedrørende COVID-19 - coronavirus. Alle elever er sendt hjem indtil tirsdag 14. april for at undgå smittespredning. Du kan læse mere om forebyggelse af coronasmitte på www.coronasmitte.dk.

Vi aflyser også Åbent Hus mandag 23. marts og onsdag 15. april 2020.

Vi må dog gerne vise familier rundt enkeltvist, så hvis du gerne vil se skolen i løbet af de næste par uger, så tøv ikke med at kontakte vores forstander Jonas – så finder vi en dag eller aften, du kan kigge forbi med din familie.

Det bliver selvfølgelig ikke den samme oplevelse at se skolen, når her ingen elever er – men vi vil gøre alt for, at du får en god tur rundt på skolen, og vi glæder os til at fortælle dig om vores skønne hverdag og svare på alle dine spørgsmål.

Vi kan også mødes via Skype - så får du en virtuel rundvisning og snak med vores forstander Jonas.

Ring eller skriv til Jonas på telefon 9685 9000 eller e-mail forstander@hardsyssel.dk – vi glæder os til at møde dig :-)

 

 

Leder du efter den helt rigtige efterskole? Vi har stadig pladser tilbage i 8., 9. og 10. klasse til næste skoleår. Kom og mærk stemningen på Hardsyssel. Vi viser dig gerne vores dejlige skole. Vi holder Åbent Hus cirka en gang om måneden - næste Åbent Hus er lørdag 2. maj og mandag 18. maj. Men du kan også altid ringe eller skrive til os, så finder vi en dag, du og dine forældre kan besøge skolen - lige når det passer jer. Se alle datoerne for Åbent Hus i år lidt længere nede på siden. 

Når du besøger os, kan du snakke med vores dygtige og engagerede lærere og nuværende elever, og du skal naturligvis se, hvordan vi bor og alle vores klasselokaler, salen, udearealer – og alt det andet, der gør Hardsyssel til et specielt sted at være.  

Vi vil gerne, at du tilmelder dig Åbent Hus - så vi ved, at du kommer, og så vi bedre kan planlægge aftenen for dig. Bemærk, at til Åbent Hus kan du komme i tidsrummet, når det passer dig.

 

Tilmeld dig her

 

Åbent Hus 2020

  • AFLYST: Mandag 23. marts klokken 19.00 - 21.00 
  • AFLYST: Onsdag 15. april klokken 19.00 - 21.00
  • Lørdag 2. maj klokken 13.00 - 15.00
  • Mandag 18. maj klokken 19.00 - 21.00
  • Onsdag 10. juni klokken 19.00 - 21.00

Program: 

Til vores Åbent Hus kan I komme forbi i tidsrummet 19.00 - 21.00 på hverdage og lørdage 13.00 - 15.00, når det passer jer - så er vi klar til at vise jer rundt og fortælle om skolen. Vi har naturligvis også kaffe på kanden. 

 

 

 

Tilmeld dig her

 

En skole for alle

Hardsyssel Efterskole er en bred efterskole med fag for enhver smag. Vi går i dybden, men vi har også plads til dig, som ikke allerede er verdensmester til det hele. Her bliver du god til at være dig sammen med andre. 

87,1 % af vores unge synes, at Hardsyssel er enten god, meget god eller ligefrem suveræn, og hele 96 % af forældrene til elever her synes det samme. Det viser en undersøgelse, som vi har lavet blandt vores elever og forældre i foråret 2018.

Vil du vide mere? Så ring til os på 97 46 47 33.  

Vi glæder os til at møde dig :-)

 

Book besøg

 

Find vej til skolen

Book dit besøg til Åbent Hus

Giv os besked om, at du kommer til Åbent Hus - så kan vi nemmere planlægge dit besøg :-) Når du besøger os, viser vi rundt og fortæller om både hverdagen, linjerne, valgfagene og alt det andet, der gør et efterskoleår på Hardsyssel til noget helt særligt.

 

Brug formularen herunder, eller skriv direkte til vores forstander Jonas på forstander@hardsysselefterskole.dk. Vi glæder os til at se dig!

 

Vælg en dato
Previous Next

Test dig selv

Er du klar til et år på Hardsyssel Efterskole? Find ud af det med det samme.

Test her

Bestil brochure

Få Hardsyssels vigtigste informationer med posten - og glæd dig også til en lille gave.

Bestil brochure

Besøg os

Vi er altid klar til at vise dig og dine forældre rundt, når det passer jer.

Begynd her