87 % af vores elever og 96 % af forældrene synes, at Hardsyssel er enten god, meget god eller ligefrem suveræn!

Overvejer du efterskole næste år?

Kom og se og mærk efterskolelivet

Er du stadig i tvivl, om du skal på efterskole næste år? Kom og besøg os, og find ud af, om Hardsyssel Efterskole er noget for dig.

Er du stadig i tvivl, om du skal på efterskole næste år? Kom og bliv afklaret - vi viser gerne dig, der overvejer efterskole næste år, vores dejlige skole. Vi holder ikke flere Åbent Hus i dette skoleår - men du kan ringe eller skrive til os, så finder vi en dag, I kan besøge skolen alligevel. Se datoerne for Åbent Hus til næste skoleår lidt længere nede på siden.

Når du besøger os, kan du snakke med vores dygtige og engagerede lærere og nuværende elever, og du skal naturligvis se, hvordan vi bor og alle vores klasselokaler, salen, udearealer – og alt det andet, der gør Hardsyssel til et specielt sted at være.

Tilmeld dig i fomularen lidt længere nede på siden.

Kun få pladser

Vi har lidt pladser tilbage i 8. og 9. klasse til næste skoleår – og meget få i 10. klasse - så det er nu, du skal slå til, hvis du vil have en af de sidste pladser. Ring eller skriv til os, så finder vi en dag, der passer dig og din familie. Vi glæder os til at møde dig.

Åbent Hus 2019/2020

• Tirsdag 10. september klokken 19.00 - 21.00
  • Efterskolernes Dag søndag 29. september klokken 13.00 - 17.00
  • Tirsdag 22. oktober klokken 19.00 - 21.00
  • Onsdag 20. november klokken 19.00 - 21.00
  • Mandag 9. december klokken 19.00 - 21.00
  • Efterskolernes Aften onsdag 8. januar 2020 klokken 18.00 - 21.00

En skole for alle

Hardsyssel Efterskole er en bred efterskole med fag for enhver smag. Vi går i dybden, men vi har også plads til dig, som ikke allerede er verdensmester til det hele. Her bliver du god til at være dig sammen med andre.

87,1 % af vores unge synes, at Hardsyssel er enten god, meget god eller ligefrem suveræn, og hele 96 % af forældrene til elever her synes det samme. Det viser en undersøgelse, som vi har lavet blandt vores elever og forældre i foråret 2018.

Vil du vide mere? Så ring til os på 97 46 47 33.

Vi glæder os til at møde dig :-)

Book besøg

Find vej til skolen

Pssst: Når du besøger Hardsyssel Efterskole, får du udleveret en kupon og kan deltage i lodtrækningen om et gratis efterskoleophold.

Book dit besøg til Åbent Hus

Giv os besked om, at du kommer til Åbent Hus - så kan vi nemmere planlægge dit besøg :-) Når du besøger os, viser vi rundt og fortæller om både hverdagen, linjerne, valgfagene og alt det andet, der gør et efterskoleår på Hardsyssel til noget helt særligt.

Brug formularen herunder, eller skriv direkte til vores forstander Rolf på rs@hardsysselefterskole.dk. Vi glæder os til at se dig!

Denne kontrol er for at undgå spam, vi beklager at du skal igennem dette trin

Besøg os en anden dag

Hvis du og dine forældre ikke har mulighed for at besøge os til Åbent Hus, er I altid velkomne til at besøge os en anden dag, som vi aftaler. Udfyld blot formularen her, så ringer vi jer op og laver en aftale.

Denne kontrol er for at undgå spam, vi beklager at du skal igennem dette trin

Bestil brochure

Få Hardsyssels vigtigste informationer med posten - og glæd dig også til en lille gave.

Bestil brochure

Begynd her