Kig forbi os til Efterskolernes Aften onsdag 8. januar 2020 fra kl. 18.00 - 21.00.

Kig forbi os til Efterskolernes Aften. Hardsyssel er efterskolen for Outdoor, Musik, Sport, Film og dig.

I finder skolen i Vejrum Kirkeby, der ligger nær hovedvejen mellem Holstebro og Struer.

Hardsyssel Efterskole er en bred efterskole med fag for enhver smag. Vi går i dybden, men vi har også plads til dig, som ikke allerede er verdensmester til det hele. Her bliver du god til at være dig sammen med andre.

Find vej til skolen

På Efterskolernes Aften viser vi jer rundt på skolen og fortæller om både hverdagen og de ekstraordinære oplevelser, du får som elev på skolen - blandt andet vores ture og rejser.

Du kan få svar på alle dine spørgsmål fra både elever og lærere. Kom og find ud af, om Hardsyssel er efterskolen for dig - det tror vi, at det er.

Vi holder Åbent Hus fra kl. 18.00 helt frem til kl. 21.00. Hele aftenen er kaffe klar.

Vi glæder os til at se jer.

Har I ikke mulighed for at besøge os på Efterskolernes Aften, kan I få en personlig rundvisning på et hvilket som helst andet tidspunkt, som passer jer. Klik på linket herunder, og udfyld formularen, så finder vi et tidspunkt, som passer jer.

Besøg os en anden dag

Pssst! 87,1 % af vores unge synes, at Hardsyssel er enten god, meget god eller ligefrem suveræn, og hele 96 % af forældrene til elever her synes det samme. Det viser en undersøgelse, som vi har lavet blandt vores elever og forældre i foråret 2018. Kom selv om mærk stemningen her hos os - den er altså helt særlig :-)