Søndag 30. september 2018 holder vi ekstraordinært længe åbent på Efterskolernes Dag – fra kl. 12 helt frem til kl. 18.

På Efterskolernes Dag skal I lægge vejen forbi Hardsyssel Efterskole, hvis du vil opleve efterskolen for Outdoor, Musik, Sport, Film og dig på nærmeste hold.

I finder skolen i Vejrum Kirkeby, der ligger nær hovedvejen mellem Holstebro og Struer.

Find vej til skolen

På Efterskolernes Dag viser vi jer rundt på skolen og fortæller om både hverdagen og de ekstraordinære oplevelser, du får som elev på skolen.

Du kan få svar på alle dine spørgsmål fra både elever og lærere. Kom og find ud af, om Hardsyssel er efterskolen for dig - det tror vi, at det er.

Vi holder Åbent Hus fra kl. 12 helt frem til kl. 18. Hele eftermiddagen er kaffe klar. Hen under aften serverer vi lidt aftensmad, så I ikke behøver køre sultne hjem.

Vi glæder os til at se jer.

Har I ikke mulighed for at besøge os på Efterskolernes Dag, kan I få en personlig rundvisning på et hvilket som helst andet tidspunkt, som passer jer.

Besøg os en anden dag