Søndag 29. september 2019 holder vi ekstraordinært længe åbent på Efterskolernes Dag – fra kl. 12.00 helt frem til kl. 18.00.

På Efterskolernes Dag skal I lægge vejen forbi Hardsyssel Efterskole, hvis du vil opleve efterskolen for Outdoor, Musik, Sport, Film og dig på nærmeste hold.

I finder skolen i Vejrum Kirkeby, der ligger nær hovedvejen mellem Holstebro og Struer.

Find vej til skolen

På Efterskolernes Dag får du en forsmag på den helt særlige Hardsyssel-ånd. Vi viser jer rundt på skolen og fortæller om både hverdagen og de ekstraordinære oplevelser, du får som elev på skolen. Du kan se, hvad der sker på vores fire forskellige linjer, og hvis du har lyst, kan du prøve at klatre eller måske spille guitar eller trommer.

Du kan få svar på alle dine spørgsmål fra både tidligere og nuværende elever og vores lærere. I kan også møde tidligere forældre her, som fortæller om deres oplevelser med Hardsyssel, og hvad skolen har betydet for deres børn. Kom og find ud af, om Hardsyssel er efterskolen for dig - det tror vi, at det er.

Vi holder Åbent Hus fra kl. 12.00 helt frem til kl. 18.00. Vi serverer lidt godt til ganen hele dagen.

Vi glæder os til at se jer :-)

Har I ikke mulighed for at besøge os på Efterskolernes Dag, kan I få en personlig rundvisning på et hvilket som helst andet tidspunkt, som passer jer. Klik på linket herunder, og udfyld formularen, så finder vi en dag, som passer jer.

Besøg os en anden dag