Kom og oplev stemningen, faciliteterne, linjerne og meget meget mere.

På Efterskolernes Dag får du en forsmag på den helt særlige Hardsyssel-ånd. Vi viser dig og din familie rundt på skolen og fortæller om både hverdagen, vores linjefag Outdoor, Sport, Musik, Film og e-sport, rejserne og de ekstraordinære oplevelser, der følger med et år på Hardsyssel. Undervejs har du mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål fra både tidligere og nuværende elever og vores lærere. Det er også muligt at snakke med forældre til tidligere elever, som fortæller om deres oplevelser med Hardsyssel, og hvad skolen har betydet for deres børn.

Kan du ikke vente helt til Efterskolernes Dag?

Så er er der heldigvis også mange andre muligheder for at besøge os, da vi løbende holder Åbent Hus.

Tilmelding til Åbent Hus

Find vej

I finder efterskolen i Vejrum Kirkeby, der ligger lige ved hovedvej 11 midt mellem Struer og Holstebro, blot 10 km fra Holstebro motorvejen.

Se kort