87 % af vores elever og 96 % af forældrene synes, at Hardsyssel er enten god, meget god eller ligefrem suveræn!

Bestil brochure

Lær mere om Hardsyssel

Få Hardsyssels vigtigste informationer med posten - og glæd dig også til en lille gave.

Udfyld denne formular, så sender vi vores brochure til dig, så du har den i løbet af en uges tid. Med brochuren får du også lidt mere om linjerne + en overraskelse.

Brochure-pakken er selvfølgelig gratis og uforpligtende. Du skal bare nyde indholdet.

Ja tak, jeg vil gerne bestille Hardsyssels brochure + gave - gratis og uforpligtende

Hvad vil du give samtykke til?

Hardsyssel Efterskole vil vil bruge dine informationer til at holde kontakten med dig og for at opdatere dig om vores aktiviteter. Sæt kryds i de felter, hvor vi må bruge dine oplysninger:

Denne kontrol er for at fjerne spam, vi beklager at du skal igennem dette trin