Tilmeld dig som elev på Hardsyssel Efterskole og glæd dig til et skoleår med gode udfordringer og fedt fællesskab.

Vi er glade for, at du har valgt at tilmelde dig som elev på Hardsyssel Efterskole.

Det er nemt at tilmelde sig som elev online.

1. Læs betingelserne

Betingelser

2. Udfyld en tilmelding

Tilmelding til skoleåret 2017/2018

Tilmelding til skoleåret 2018/2019

Tilmelding til skoleåret 2019/2020

Tilmelding til skoleåret 2020/2021

Tilmelding til skoleåret 2021/2022

3. Betal tilmeldingsgebyr

Betal tilmeldingsgebyr

Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi dig og dine forældre et papirbrev med en bekræftelse på din optagelse samt oplysninger om indbetaling af et tilmeldingsgebyr på 1.000 kr. Når dine forældre har betalt tilmeldingsgebyret, er du endelig tilmeldt. Du kan også betale optagelsesgebyret via linket herover.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 9746 4733 eller kontoret@hardsyssel.dk

Husk at læse og godkende betingelserne nederst, når du har udfyldt felterne. Tilmeldingen er udfyldt og afsendt korrekt, når du bliver ledt til siden: Tak for din tilmelding.

Vi glæder os til at se dig som elev på skolen.