Jane Sixhøj Petersen, mor til Thea, 10. klasse

Her er godt at være

Hardsyssel kan noget med rummelighed.

Vores ældste datter Nicoline gik her for tre år siden. Hardsyssel er en god efterskole, og vi så gerne, at også vores yngste datter Thea valgte Hardsyssel. Hun fik lov at vælge selv, og vi var også ude og kigge på flere andre efterskoler, men hun blev ved med at vende tilbage til Hardsyssel.

Vores datter er meget glad for Hardsyssel. Syslerne - de små bofællesskaber - fungerer rigtigt godt, maden er god, undervisningen er spændende, og lærerne er meget engagerede. Hun er næsten aldrig hjemme i weekenderne, og det ser vi som et sundt tegn på, at her er godt at være. Der sker altid nogle spændende aktiviteter i weekenderne, som de unge gerne vil deltage i.

Thea er blevet mere rummelig, efter hun er startet på Hardsyssel. De kan altså noget med rummelighed på Hardsyssel. Det er virkelig sandt, når de siger, at her er plads til alle. Vores datter får nogle rigtigt gode sociale egenskaber og venskaber med sig i sit videre liv.

Niels Aage Eriksen, far til Kasper, 10. klasse

Intet nyt er godt nyt

De ansatte på Hardsyssel er gode til at få det bedste frem i eleverne.

Vores søn Kasper gik også på Hardsyssel sidste skoleår. Der var han hjemme hos os cirka hver tredje weekend. Da vi afleverede ham til skolestart i år, sagde han, at vi ikke skulle regne med, at han ville komme så meget hjem i år. Det tager vi som et sundhedstegn. Når han er hjemme, er han en glad dreng. Han har det godt på Hardsyssel. Han har gode kammerater, og han trives i fællesskabet.

Det er næsten umuligt at få fat i ham på mobiltelefonen. Han gider ikke gå med den. Når vi sender en sms, går der to – tre dage, før vi får svar. Det er absolut positivt. Intet nyt er godt nyt. Hardsyssel formår at skabe et miljø, hvor det er mere interessant at være sammen ”live” end at være på nettet.

Jeg tror, de ansatte på Hardsyssel er gode til at få det bedste frem i eleverne. De er gode til at skabe rammerne for trivsel. Opstår der problemer, tager de hånd om dem og orienterer forældrene. Det giver tryghed for både elever og lærere.

Bestil brochure

Få Hardsyssels vigtigste informationer med posten - og glæd dig også til en lille gave.

Bestil brochure

Begynd her