På Hardsyssel Efterskole kan du få de bedste år af dit liv – allerede fra 8. klasse!

Vi er en boglig efterskole, hvor vi har et fokus på en høj faglighed, så du kommer godt gennem eksamenerne i både 8. og 9. klasse, så du har alle muligheder, når de obligatoriske skoleår er slut.

Hos os har du mulighed for at vælge forskellige linjer og valgfag indenfor det, du interesserer dig for. Vi har linjerne Outdoor, Sport, Musik, Film – og dig! Et ophold på Hardsyssel Efterskole handler nemlig ikke kun om faglig udvikling, det handler også om dig.

Det betyder, at du kan komme helt, som du er, og du kan blive til lige præcis den, du gerne vil være. Vores erfaring er, at det kommer helt af sig selv. For på Hardsyssel Efterskole vokser du som menneske. Du bliver mere moden og bedre rustet til livets universitet, som venter lige på den anden side af efterskoletiden.

Hver dag er du sammen med dem, der hurtigt bliver dine bedste venner. Det er dem, du bor med, spiser med, har undervisning med, deler oplevelserne med, fester med – ja, det er dem, du lever med. Og det er dem, du har de bedste år sammen med.

At gå på Hardsyssel Efterskole i 8. klasse

Som elev på Hardsyssel Efterskole i 8. klasse, er der nogle krav til den undervisning, du skal modtage. Du skal nemlig i de år færdiggøre din folkeskoleundervisning. Vi gør meget ud af at give god undervisning i boglige fag, der fuldt ud lever op til den forventede kvalitet på undervisningen. Det gør vi, så du med gode karakterer er klar til næste spring i ungdomslivet, samtidig med du har de bedste år som efterskoleelev.

Ligesom skolens ældre elever vil du også deltage i årlige udflugter både i Danmark og i udlandet, hvor studieturene er tilrettelagt efter den linje, du har valgt. Der er også en årlig skitur til Østrig.

Har du mod på et år fyldt med gode venner, store oplevelser, ligeså store udfordringer og både faglig og menneskelig udvikling? Så er efterskole i 8. klasse på Hardsyssel Efterskole lige noget for dig!