Hardsyssel Efterskole åbner også dørene for foredrag og andre arrangementer. Du kan læse om aktuelle arrangementer her på siden.

Brætspilsaften på Hardsyssel Efterskole

Er du vild med brætspil? Kig forbi Hardsyssel Efterskole torsdag 25. april klokken 19.00. Hardsyssel og Lemvig Museum inviterer nemlig til gratis spilaften for hele familien, hvor det spritnye familiespil Jernkystens helte bliver introduceret og spillet. Spilleaftenen er for alle, der er vilde med at spille spil – børn helt ned til otte år kan spille med.  

Familiespillet Jernkystens helte fortæller historien om de mange strandinger og redningsvæsenet på den jyske vestkyst. I spillet skal I sammen redde besætningen på en damper. Spillet er udviklet af Lemvig Museum og spiludviklingsfirmaet Edulution Games.

Lars Mathiesen, museumsformidler på Lemvig Museum fortæller også den dramatiske historie om damperen Actic of Hulls stranding ved Harboøre 3. oktober 1860.

Hardsyssel Efterskole serverer kaffe og kage til spilaftenen. Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding til Hardsyssel Efterskole. Skriv til kontoret@hardyssel.dk, eller ring på 97 46 47 33

Se invitationen til brætspilsaften her.