Nyhedsmails

Følg med i livet på skolen

Skolen udsender en Hardsysselhilsen til årets elever og pårørende via Viggo cirka en til to gange hver måned - alt efter, om der vigtigt nyt af fortælle. 

Modtager du ikke hilsnen via Viggo, vil vi bede dig kontakte kontoret på 9746 4733.

 

Skolens ABC

Alle praktiske oplysninger

I folderen "Skolens ABC" finder du alle de praktiske oplysninger, du som forælder har brug for, når dit barn skal på Hardsyssel Efterskole.

Alle har fået folderen udleveret til "Nye elevers dag", men mangler du et eksemplar, kan du altid få den på skolens kontor. Du kan også downloade den her:

Skolens ABC 2021-2022

 

Årsplan

Sådan bliver skoleåret 2021-2022

Her får du et overblik over årets gang på skolen - fx. hvornår er det hjemmeweekend, bliveweekend, udlandstur, musical, juleafslutning osv. Du finder kalenderen lige her: Kalender 2021-2022

Ved tilmelding

Optagelsesgebyr

Når vi har modtaget jeres tilmelding, sender vi en bekræftelse samt en opkrævning på DKK 1.500. Tilmeldingen er ikke gældende før optagelsesgebyret er betalt. 

I god tid før skolestart

Depositum

I god tid før skolestart opkræver skolen et depositum på 3.000 kr.

Depositummet dækker individuelle udgifter, der ikke er med i skolepengene: Sangbøger, elevtøj, gymnastikdragt, skader og lign. Evt. merforbrug bliver opkrævet særskilt. Evt. overskud bliver udbetalt ved skoleårets afslutning.

Skolen betaler ikke depositum tilbage ved evt. framelding fra skolen inden skolestart.