Nyhedsmails

Følg med i livet på skolen

Skolen udsender en nyhedsmail til nuværende forældre via Skoleplan cirka en til to gange hver måned - alt efter, om der vigtigt nyt af fortælle - klik på "Login til Skoleplan" nederst på vores hjemmeside.

Modtager du ikke nyhedsmail/beskeder via Skoleplan, vil vi bede dig kontakte kontoret på 9746 4733.

Skolens ABC

Alle praktiske oplysninger

I folderen "Skolens ABC" finder du alle de praktiske oplysninger, du som forælder har brug for, når dit barn skal på Hardsyssel Efterskole.

Alle har fået folderen udleveret til "Nye elevers dag" i maj, men mangler du et eksemplar, kan du altid få den på skolens kontor. Du kan også downloade den her:

Når I tilmelder en elev

Tilmeldingsgebyr

Når du tilmelder dit barn som elev på Hardsyssel Efterskole skal du betale et tilmeldingsgebyr på 1.500 kr.

Her er en hurtig adgang til betaling af gebyret:

I god tid før skolestart

Depositum

I god tid før skolestart opkræver skolen et depositum på 3.000 kr.

Depositummet dækker individuelle udgifter, der ikke er med i skolepengene: Sangbøger, elevtøj, gymnastikdragt, skader og lign. Evt. merforbrug bliver opkrævet særskilt. Evt. overskud bliver udbetalt ved skoleårets afslutning.

Skolen betaler ikke depositum tilbage ved evt. framelding fra skolen inden skolestart.

Du kan betale depositum lige her: