Nyhedsmails

Følg med i livet på skolen

Skolen udsender en nyhedsmail til nuværende forældre cirka en til to gange hver måned - alt efter, om der vigtigt nyt af fortælle.

Modtager du ikke nyhedsmailen, kan du tilmelde dig her: Bestil nyhedsmail til forældre

Du kan også læse de forskellige nyhedsmail her, efterhånden som vi sender dem:

08.12.2017: Filmaward, juleafslutning og praktisk rejseinfo
10.11.2017: Nyt om rejser efter jul
04.10.2017: Forældresamtaler inden efterårsferien
20.09.2017: Nyt om første elevfest
18.09.2017: Fortæl andre om Efterskolernes Dag
06.09.2017: Så tar' vi cyklerne frem...
25.08.2017: Så er der kontaktmulighed
14.08.2017: SÅ er vi i gang
22.06.2017: Info til nye forældre om skolestarten i august

Skolens ABC

Alle praktiske oplysninger

I folderen "Skolens ABC" finder du alle de praktiske oplysninger, du som forælder har brug for, når dit barn skal på Hardsyssel Efterskole.

Alle har fået folderen udleveret til "Nye elevers dag" i maj, men mangler du et eksemplar, kan du altid få den på skolens kontor. Du kan også downloade den her:

Når I tilmelder en elev

Tilmeldingsgebyr

Når du tilmelder dit barn som elev på Hardsyssel Efterskole skal du betale et tilmeldingsgebyr på 1.000 kr.

Her er en hurtig adgang til betaling af gebyret:

I god tid før skolestart

Depositum

I god tid før skolestart opkræver skolen et depositum på 2.500 kr.

Depositummet dækker individuelle udgifter, der ikke er med i skolepengene: Sangbøger, elevtøj, gymnastikdragt, skader og lign. Evt. merforbrug bliver opkrævet særskilt. Evt. overskud bliver udbetalt ved skoleårets afslutning.

Skolen betaler ikke depositum tilbage ved evt. framelding fra skolen inden skolestart.

Du kan betale depositum lige her: