Husk, selv om du ikke vælger Sport som linje, kan du stadig få fx fodbold og volley som valgfag.

Hardsyssel er idrætsefterskolen for alle – ikke kun for nørderne

På Hardsyssel Efterskole kommer du til at opleve helt nye sider af dig selv og dit sportsliv, hvis du vælger sportslinjen.

Hardsyssel Efterskole er en idrætsefterskole på en måde, hvor der er plads til alle og brug for alle på holdet.

Vi dyrker de forskellige klassiske boldspil, som håndbold, fodbold, volley, badminton, floorball, basketball o.s.v.

Kendte og mindre kendte sportsgrene

Du bliver præsenteret for kendte og mindre kendte sportsgrene. Dette gælder også de klassiske vand-sportsgrene som roning, kajak og svømning.

Vi tager også væk fra skolen og får en masse idrætsoplevelser.  F.eks. til DGI-huset i Herning, hvor vi bl.a. prøver kræfter med motion i vand som aqua-gym, vand-spinning og vandpolo.

Vi har også været på Ishockeystadion, hvor vi I fuld udrustning spillede ishockey.

Fodboldgolf, golf, tennis, orienteringsløb, forskellige kampsport osv. har også ført ud ud af huset.

Fri fitness

På Sportslinjen kommer du også til at dyrke forskellige former for fitness, hvor vi dyrker alt det ”fede” som cirkeltræning, spinning, vægttræning, yoga, kredsløbstræning mm.

Som elev på sportslinjen har du mulighed for at træne frit i Struer Fitness,

På sportslinjen bliver du en del af et fedt sammenhold. De gode og fortrolige snakke, der opstår i hallen eller i græsset på grønsværen, efter vi i fællesskab har præsteret, er mega fede.

Når du er en del af sportslinjen, ved du hvor vigtigt – og sjovt – sport er!

Besøg os og hør mere om sporten på Hardsyssel.

Hvis du vælger SPORT som linje får du:

• God grundform, styrke og smidighed.
  • Mulighed for at finde din egen ”passion” og interesse.
  • Erfaringer med kroppen.
  • Udforskerske sportsverdenen.
  • Mulighed for at fordybe dig i forskellige idrætsgrene.

Vælger du SPORT som linje, møder du det hele. Vælger du en anden linje får du highlights af sportsoplevelser i løbet af året og kan vælge sport som valgfag.

Se mere

Book dit besøg til Åbent Hus

Giv os besked om, at du kommer til Åbent Hus - så kan vi nemmere planlægge dit besøg :-) Når du besøger os, viser vi rundt og fortæller om både hverdagen, linjerne, valgfagene og alt det andet, der gør et efterskoleår på Hardsyssel til noget helt særligt.

Brug formularen herunder, eller skriv direkte til vores forstander Jonas på forstander@hardsysselefterskole.dk. Vi glæder os til at se dig!

Vælg en dato

Bestil brochure

Få Hardsyssels vigtigste informationer med posten - og glæd dig også til en lille gave.

Begynd her

Begynd her