Husk, selv om du ikke vælger Musik som linje, kan du stadig godt vælge band og instrument som valgfag!

Musiklinjen

MUSIKlinje med sangskrivning og koncerter

Du er nervøs, tæppet går, og du leverer varen. Publikum er begejstret, og du har fået et ordentligt skud selvtillid.

Musiklinjen på Hardsyssel Efterskole giver dig en række unikke muligheder på og bag ved scenen, hvor meget skal gå op i en højere enhed for at skabe den perfekte koncert.

Hardsyssel er en rigtig musikefterskole med egen teatersal og et veludstyret musikværksted og lydstudie, hvor du for alvor kan fyre den af sammen med vennerne.

På små hold lærer du meget af skolens knalddygtige musiklærer. Sammen med de andre får du en fantastisk lyd og bliver rigtig god.

Musik, venner for livet, fantastiske oplevelser og en ualmindelig hverdag vil gøre dit efterskoleophold på musikefterskolen til noget helt særligt.

Besøg os og oplev, det hele selv.

Vælger du MUSIK som linje, kommer du til at arbejde med:

  • Sangskrivning
  • Sangtræning
  • Instrumentudvikling
  • Rytmeforståelse
  • Teori
  • Musikhistorie
  • Studieindspilning/arbejde og lydteknik
  • Sammenspil
  • Store koncerter

Vælger du MUSIK som linje møder du det hele. Vælger du en anden linje får du highlights af musik-oplevelser i løbet af året og kan vælge musik som valgfag.

Se mere

Book en rundvisning

Vi kan så godt lide at være forberedt! Derfor vil vi gerne vide hvem og hvor mange, der kommer og besøger os til vores Åbent Hus arrangementer. 

Tilmelding foregår via formularen her - efterfølgende sender vi en bekræftelse samt et eksakt tidspunkt for besøget inden for tidsintervallet.

 
 
 

Test dig selv

Er du klar til et år på Hardsyssel Efterskole? Find ud af det med det samme.

Test her

Bestil brochure

Få Hardsyssels vigtigste informationer med posten - og glæd dig også til en lille gave.

Bestil brochure

Besøg os

Vi er altid klar til at vise dig og dine forældre rundt, når det passer jer.

Begynd her

Vil du vide endnu om Musiklinjen?

Kom i groove på Hardsyssel

I musiklokalet på Hardsyssel spiller vi på livet løs. Alle kan være med uanset niveau, men du skal have lysten til at fordybe dig i et instrument for at få fuldt udbytte af faget.

I Musik kommer vi rundt om en masse genrer som rock, pop, country, soul, elektronisk og folk.

Vi vil gerne give dig en god og alsidig musikalsk uddannelse på Hardyssel, så du får et godt og alsidigt fundament at arbejde videre med, når du engang er færdig på skolen. 

En vigtig del af undervisningen består af sammenspil. Når vi spiller sammen. lærer vi mere, styrker sammenholdet og kommer ind i det fede groove.

Udover sammenspillet vægter vi flere elementer i din musikalske grunduddannelse. På musiklinjen stifter du bekendtskab med noder og rytmer på basisniveau. Du bliver ikke ekspert i nodelæsning, men du får øjnene op for, at noder er meget mere end sorte klatter på papiret.

Sangskrivning er også et vigtigt element på linjen. Selvom det er sjovt at spille andres musik, så er der ikke noget bedre end at få sine egne numre spillet. Vi benytter os af mange metoder og værktøjer til at skabe musikken.

Sammenspilsnumre og egne numre kan vi derefter indspille i skolens musikstudie, hvor det er muligt at indspille 16 spor ad gangen og bagefter mixe det og udgive det.

Det får du brug for

Det er ikke nogen forudsætning, at du kommer med dine egne instrumenter, men hvis du gerne vil spille guitar, er det en god idé at medbringe din egen - så kan du også øve på værelset. Skolens musiklokale er fuldt udstyret med trommer, bas, guitar, forstærkere, klaver og sanganlæg.

Derudover kan det være rigtig godt med et par ørepropper og gerne lidt bedre kvalitet end de gule skumpropper. Gå ind i din lokale musikforretning og spørg efter “grantræer”.

Se mere

Test dig selv

Er du klar til et år på Hardsyssel Efterskole? Find ud af det med det samme.

Test her

Bestil brochure

Få Hardsyssels vigtigste informationer med posten - og glæd dig også til en lille gave.

Bestil brochure

Besøg os

Vi er altid klar til at vise dig og dine forældre rundt, når det passer jer.

Begynd her