Et år på Hardsyssel Efterskole giver masser af oplevelser – både her på skolen, i vores nærområde – og på udlandsrejser, hvor vi skal ud og mærke verden.

I dette skoleår har vi tre destinationer på rejseprogrammet: Rom i Italien, Ardéche i Frankrig og Fuerteventura i Spanien samt en frivillig og selvbetalt skirejse.

Læs mere om rejserne 2021/2022 i dette dokument.

 

Rom

Hvis du er til stor arkitektur, fascinerende historie og lækker mad – så skal du vælge storbyen Rom. Vi skal se nogle af de helt store attraktioner som Colosseum, Pantheon og Vatikanet, men vi skal også kigge italienerne over skuldrene og se byen fra nogle af de steder, som italienerne holder af.

Vi skal formentlig også ud af Roms hektiske byliv - ud på landet og opleve ægte italiensk charme - måske besøge en vingård og Pompeji og Vesuv.

 

Ardéche

Elsker du natur og udendørs aktiviteter? Så skal du med til Ardéche i det sydlige Frankrig til næste skoleår. I hjertet af storslået natur skal vi både benytte os af flodens rige muligheder for udendørs udfoldelse og op i højderne ad alpeklipperne – her er et fantastisk blik over området.

Det er kun os selv, der sætter grænserne for vores egen formåen. På denne tur kan man dobbelt så meget, som man selv tror - og tre gange så meget som ens mor tror, man kan J

 

Fuerteventura

Vi skal dyrke en masse forskellig sport under sydens sol. Vi hopper i poolen og laver vandearobic, kaster os ned i sandet over en omgang beachvolley eller tager på en rask vandretur på de omkringliggende bjerge.

Vi skal formentlig også sejle med katamaran ud på havet, hvor vi kan svømme eller tage en tur på en vandscooter.

 

Skirejse

Er du vild med at stå på ski – eller vil du gerne lære det? igen i år er der mulighed for at komme med på en egenbetalt skirejse til Østrig.

Du vil ikke bare få en oplagt chance for at tale autentisk tysk, men også tage liften op på toppen af bjerget for at køre ned ad flere forskellige pister. Du kan komme med, uanset om du har stået på ski mange gange, eller du er helt nybegynder.  

Du får masser af oplevelser med sne. Vi skal ud hver dag og nyde den fantastiske udsigt og indånde den knivskarpe bjergluft med brædder under fødderne.